• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matto 100 x 200

Matto 100 x 200 cm koossa on oivallinen ja näppärä pienissä asunnoissa ja huoneissa. Se on myös kevyt viedä ulos tuulettumaan, kun siivouspäivä koittaa. Esimerkiksi opiskelija-asunnoissa harvoin on mahdollisuutta sisustaa näyttävillä ja isoilla matoilla, jolloin pienellä matolla saadaan tuotua omaa tyyliä tilaan ja opiskelija-asunnosta luotua viihtyisä koti. Valikoimassamme on runsaasti tarjolla tämän kokoluokan mattoja jokaiseen tyyliin sopivina: löydät meiltä niin pelkistettyjä ja yksivärisiä, abstrakteja ja moderneja kuin näyttäviä, värikylläisiä mattoja, jotka sopivat kotisi tyyliin ja tunnelmaan. Pienestäkin tilasta on helppo tehdä kodikas ja viihtyisä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Yksivärinen ja tyylikäs matto 100 x 200

Jo yksivärinen matto voi olla tyylikäs, kun sen väri ja malli on valittu huolellisesti muuhun sisustukseen sopivaksi. Matto 100 x 200 kokoaa helposti pienen tilan huonekalut yhtenäiseksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi, oli matossa kuvioita tai ei. Eri kudontatekniikoilla jo pienikin yksivärinen matto saa luonnetta ja ilmettä, mikä antaa sisustukselle ripauksen persoonallisuutta. Eri värien yhdisteleminen on pienellä matolla myös helppoa ja matto voi toimia tarvittavana väripilkkuna muuten tasaisessa värimaailmassa. Tässä kokoluokassa olevissa matoissamme on runsaasti värivaihtoehtoja aina hillityistä ja hempeistä väreistä sekä niiden sävyistä lähtien aina voimakkaisiin ja persoonallisiin väreihin sekä niiden eri sävyihin asti. Valikoimastamme on helppo löytää oma lempiväri, jolla sisustaa haluttua tilaa oli se sitten esimerkiksi työhuone, vierashuone tai opiskelija-asunto.

Tyyli ratkaisee maton valinnassa

Pieni matto 100 x 200 cm koossa on yhtä tarkkaan harkittu hankinta ja tärkeä osa sisustusta kuin isompikin matto suuremmissa tiloissa. Sisustettavan tilan toivottu tunnelma vaikuttaa olennaisesti maton tyylin ja kuosin valintaan. Siinä missä yksi kaipaa selkeitä linjoja luodakseen modernin ilmeen, toinen haluaa runsaita kuvioita tuodakseen sisustukseen itämaista eksotiikkaa. Helppohoitoinen, matalanukkamatto, joka on helppo pitää puhtaana, on kiireisen ihmisen unelma, kun taas toiset arvostavat etenkin vuoden kylminä kuukausina muhkeita ja pehmeitä mattoja, jotka tuntuvat miellyttäviltä jalkojen alla. Näiden lisäksi valikoimistamme löytyvät myös abstraktit ja modernit matot, jotka toimivat sisustuksessa katseenvangitsijoina ja ovat itsessään kuin taideteoksia. Pieneenkin huoneeseen on mahdollista luoda eleganttia ja ylellistä tunnelmaa mattovalinnalla, joka tukee tätä tyyliä.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski