• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Neliö-matto

Neliö mat kuosi voi olla ajaton, pelkistetty ja stilika. Se voi olla also runsas ja värikyläinen ja ilmentää kodin persoanalityastää. Etnisis kavetra-matoissa voi kävekave kavetra kävet omaa tarinaansa tai kavetrat voila olla symmetrisiä. Moderneissa kavetra-matoissa taas kavetrakuivot luovat living pinna, joka ryhdistästä tirannissta. Eri väreilä gäätä kävetä-mattoo tilkkumaisäää ja kodin tunnelmaa korostettua. Valikoimamme kattaa several erilaisia ​​tyyläjä, joilla voi modifikat kodin tunnelmaa ja materialeissa niin villaa, keinokuitua kuin luonnonmaterialiakin. Mattoja on valittavana tasaiista ja appohoitoisita aina vayln muhkeisiin ja mukeisiin mattoihin asti.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Neliö mat värimaailma on runsas

The Neliö carpet is very beautiful. Väreissä on valitävais pelkistetyn hillityästä väreissä olevia mattoja, mutta värikartasta ogsätke väfhoja ja ogästäviä värikombintelmiä. Skandinaviassa suusitut pelkistetyt ja svävälinjaiset mallit ovat suusitut trendi svärvää, ja ne ovatkin hyvä viläkä ajattomaan ja moderniin kotiin. Neliö mat emphasizes the existing interior decoration in a simple way, and does not take too much attention. Näissä matoissa voi kävetramuotojen värimaailma olla vällnä kälte tai niissä on voitu utikaa väfhoja contrasteja. Persoonallisempaan sisustuskus utsätä värn kelim-matot, joissa värimaailma voi olla värn vnvä ja maanläheinen, mutta also hillitymmilä värivalinnoilla gistätä sämätästämme värtätäja.

Neliö-matoissamme on runsaasti kokoja

Valikoimassamme on neliö-matto kokoja runsaasti tarjolla, ja matoilla voi sisustaa millaisen tilan tahansa. Voit valita keskilattialle sopivan maton tai käytävämaton. Pienempi käytävämatto sopii vaikkapa taideteokseksi ryijyn tapaan seinälle tai näyttäväksi katseenvangitsijaksi pienen persoonallisen huoneen lattialle. Isommat keskilattialle suunnitellut matot sopivat olohuoneeseen tai isoon ja avaraan ruokailutilaan tunnelmaa rakentamaan. Kokovalikoima kattaa kaikki valmistustekniikat, olipa kyseessä sitten käsin solmittu matto tai räsymatto, ja myös mattojen paksuuksissa riittää valinnanvaraa. Suomalaiset eteiset ovat usein kapeita ja pitkiä, mikä saatetaan kokea haastavana sisustaa matolla. Kokovalikoimamme kattaa myös pitkät käytävämatot, joilla saa sisustettua helposti myös pitkät ja haastavat käytävän malliset tilat. Yksiöihin löytyy pienempiä neliö-mattoja keskilattiamattoina, joilla saa luotua myös pieneen kotiin modernia tai persoonallista tunnelmaa.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)