• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Neliö-matto

Neliö-matto kuosi voi olla ajaton, pelkistetty ja tyylikäs. Se voi olla myös runsas ja värikylläinen ja ilmentää kodin persoonallisuutta. Etnisissä neliö-matoissa voi jokainen neliö kertoa omaa tarinaansa tai neliöt voivat olla symmetrisiä. Moderneissa neliö-matoissa taas neliökuviot luovat elävän pinnan, joka ryhdistää sisustusta. Eri väreillä saadaan neliö-mattoon myös tilkkumaisuutta ja kodin tunnelmaa korostettua. Valikoimamme kattaa useita erilaisia tyylejä, joilla voi muokata kodin tunnelmaa ja materiaaleissa löytyy niin villaa, keinokuitua kuin luonnonmateriaalejakin. Mattoja on valittavana tasaisista ja helppohoitoisista aina hyvin muhkeisiin ja pehmeisiin mattoihin asti.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Neliö-matto värimaailma on runsas

Neliö-mattojen ehdoton vahvuus on niiden runsas värimaailma. Väreissä on valittavissa pelkistetyn hillityistä väreissä olevia mattoja, mutta värikartasta löytyy myös vahvoja ja näyttäviä väriyhdistelmiä. Skandinaviassa suositut pelkistetyt ja selkeälinjaiset mallit ovat suosittu trendi ympäri maailmaa, ja ne ovatkin hyvä valinta ajattomaan ja moderniin kotiin. Neliö-matto korostaa yksinkertaisella tavalla olemassa olevaa sisustusta, eikä vie sisustuksen muilta yksityiskohdilta liikaa huomiota. Näissä matoissa voi neliömuotojen värimaailma olla hyvin lähellä toisiaan tai niissä on voitu käyttää vahvoja kontrasteja. Persoonallisempaan sisustukseen sopivat hyvin kelim-matot, joissa värimaailma voi olla hyvin vahva ja maanläheinen, mutta myös hillitymmillä värivalinnoilla löytyy valikoimastamme vaihtoehtoja. Olipa haettu tyyli ja tunnelma millainen tahansa, neliö-matto on helppo saada sopimaan jokaisen kodin sisustukseen.

Neliö-matoissamme on runsaasti kokoja

Valikoimassamme on neliö-matto kokoja runsaasti tarjolla, ja matoilla voi sisustaa millaisen tilan tahansa. Voit valita keskilattialle sopivan maton tai käytävämaton. Pienempi käytävämatto sopii vaikkapa taideteokseksi ryijyn tapaan seinälle tai näyttäväksi katseenvangitsijaksi pienen persoonallisen huoneen lattialle. Isommat keskilattialle suunnitellut matot sopivat olohuoneeseen tai isoon ja avaraan ruokailutilaan tunnelmaa rakentamaan. Kokovalikoima kattaa kaikki valmistustekniikat, olipa kyseessä sitten käsin solmittu matto tai räsymatto, ja myös mattojen paksuuksissa riittää valinnanvaraa. Suomalaiset eteiset ovat usein kapeita ja pitkiä, mikä saatetaan kokea haastavana sisustaa matolla. Kokovalikoimamme kattaa myös pitkät käytävämatot, joilla saa sisustettua helposti myös pitkät ja haastavat käytävän malliset tilat. Yksiöihin löytyy pienempiä neliö-mattoja keskilattiamattoina, joilla saa luotua myös pieneen kotiin modernia tai persoonallista tunnelmaa.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski