• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreä ulkomatto 160

Valikoimassamme on kattavasti pyöreitä ulos soveltuvia mattoja. Pyöreä ulkomatto 160 soveltuu hyvin terasseille sekä sisäänkäynteihin. Ulkomatot on valmistettu niin, että ne kestävät säävaihteluita. Osa valikoimamme ulkomatoista on valmistettu kierrätysmuovista ja ne ovat ympäristöystävällinen valinta. Löydä laadukkaat ja pitkäkestoiset matot. Voit hakea kaikki hakukriteereitä vastaavat matot kirjoittamalla hakuun pyöreä ulkomatto 160.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä ulkomatto 160 ylläpito

Valikoimamme ulkomattojen puhdistus on helppoa ja lähes huoltovapaata. Matot voidaan tarvittaessa imuroida sekä huuhdella suihkussa. Painepesuria ja pyykkikonetta niille ei suositella. Tahrat voidaan pyyhkiä kostealla liinalla ja saippualla. Pyöreä ulkomatto 160 voidaan asettaa ulkotiloihin keväällä kelien lämmetessä ja suositeltavaa se on nostaa pois syksyllä kelien viiletessä, jottei se jäädy ja muutu liukkaaksi.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)